دریافت وام بانکی از طریق ثبت شرکت

امروزه تحریم‌های اقتصادی و تورم موجود باعث شده است تا کمتر کسی به فکر راه‌اندازی یک کسب و کار داخلی بیفتد. مسئولین برای تشویق کارآفرینان و راه‌اندازی کسب و کارهای داخلی بیشتر اقداماتی اندیشیده‌اند. یکی از این اقدامات دریافت وام بانکی از طریق ثبت شرکت است، در واقع افراد می‌توانند از طریق ثبت شرکت اقدام به دریافت وام بانکی نمایند. در نتیجه وام و تسهیلات بانکی می‌تواند یکی از اهداف تاسیس و ثبت شرکت محسوب شود.

همچنین اگر شما جزو آن دسته از کسب و کارهایی هستید که به تازگی شرکت خود را تاسیس نموده‌اید، اما با کسری بودجه و منابع مالی مواجه هستید وام بانکی می‌تواند برای بهبود بخشیدن به اوضاع اقتصادی کسب و کارتان کمک شایانی به شما کند. علاوه بر این دریافت وام از طریق ثبت شرکت یک امتیاز ویژه از طرف دولت برای کارآفرینان محسوب می‌شود تا بتوانند همزمان با رفع مشکل خود به پویایی اقتصاد کشور نیز کمک نمایند.

 در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا ثبت نیکان شما را با اصطلاحات و نحوه دریافت وام بانکی از طریق ثبت شرکت آشنا کند.

آیا منظور از تسهیلات بانکی برای ثبت شرکت همان وام است؟

دریافت وام بانکی از طریق ثبت شرکت نوعی تسهیلات است که از طرف بانک‌ها و موسسه‌های مالی و اعتباری به صاحبان کسب و کار اعطا می‌شود. البته دریافت این تسهیلات در گرو اعتبارسنجی‌هایی است که از جانب بانک صورت می‌گیرد و پس از آن توافق‌نامه‌ای بین شرکت و وام دهنده منعقد می‌شود که صاحب یا صاحبان شرکت به منظور هدفی خاص یک مبلغ معین را برای مدتی مشخص از بانک به عنوان وام دریافت می‌کنند.

در نتیجه باید گفت تسهیلات به منظور تامین اعتبار مالی واحدهای صنعتی و تولیدی کاربرد دارد. در واقع می‌توان اینگونه بیان کرد که هر وامی به عنوان تسهیلات شناخته می‌شود اما هر تسهیلاتی را نمی‌توان وام تلقی کرد.

شرایط دریافت وام بانکی از طریق ثبت شرکت

برای اینکه بتوانید از طریق ثبت شرکت وام و تسهیلات بانکی دریافت کنید باید نوع شرکت و نوع بانکی که قصد دریافت تسهیلات از آن را دارید مشخص کنید. ما در این مقاله به طور کلی شرایط دریافت وام بانکی از طریق ثبت شرکت را عنوان می‌کنیم، اما اگر قصد دارید از شرایط دریافت وام از بانک‌های مختلف برای انواع شرکت مطلع شوید می‌توانید با کارشناسان مجموعه ثبت نیکان در تهران ارتباط برقرار کنید و با آن‌ها مشورت نمایید.

همانطور که گفتیم شرایط دریافت وام بانکی از طریق ثبت شرکت برای قالب‌های مختلف شرکت متفاوت خواهد بود. برای مثال شرکت سهامی خاص به دلیل اینکه کلیه سرمایه تاسیس این شرکت از طریق موسسان آن تامین می‌شود نزد بانک‌ها و سیستم‌های دولتی از اعتبار بیشتری برخوردار خواهد بود، به صورتی که این شرکت‌ها پس از ثبت می‌توانند تا سقف ۱۰ برابر سرمایه اولیه تاسیس شرکت وام و تسهیلات بانکی دریافت کنند.

اولین و مهم‌ترین گزینه از شرایط دریافت وام بانکی از طریق ثبت شرکت این است که شما باید حتماً ثبت شرکت خود را انجام داده باشید، یعنی اگر شرکت شما به ثبت نرسیده باشد هیچگونه وام و تسهیلاتی به شما تعلق نمی‌گیرد. به همین منظور باید حتماً هنگام ثبت شرکت در قسمت توضیحات مربوط به نوع فعالیت شرکت، عبارت اخذ وام و تسهیلات از موسسات مالی و اعتباری خصوصی و دولتی قید شود. پس از آن باید فرایند مربوط به ارزیابی دارایی‌های شرکت توسط کارشناس مربوطه صورت گیرد و اسناد مربوطه به بانک ارائه شود. برای اینکه کلیه این فرایند بدون نقص و صرف وقت زیاد صورت گیرد می‌توانید به کارشناسان مجموعه ثبت نیکان اعتماد کنید و کلیه فرایند ثبت شرکت و دریافت وام بانکی را به ما محول نمایید.

مدارک مورد نیاز برای دریافت وام بانکی از طریق ثبت شرکت

  • کپی کارت ملی و شناسنامه صاحب یا صاحبان امضای شرکت
  • امضای شخص یا اشخاص صاحب امضای شرکت که در آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی درج گردیده است.
  • طرح توجیهی شرکت
  • کد اقتصادی شرکت
  • مهر شرکت

جهت ‌کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مدارک موردنیاز برای دریافت وام بانکی از طریق ثبت شرکت می‌توانید به صورت آنلاین و کاملا رایگان با کارشناسان و متخصصان ثبت نیکان در تماس باشید.

انواع تسهیلات و وام بانکی ثبت شرکت

همانطور که پیش از این گفتیم دریافت وام بانکی از طریق ثبت شرکت باید حتماً پس از ثبت شرکت صورت گیرد. همچنین برای دریافت برخی از وام‌ها پس از ثبت شرکت به جواز تاسیس شرکت نیاز خواهید داشت که مبلغ این نوع وام با توجه به میزان سرمایه اولیه تعیین می‌شود، در واقع با افزایش سرمایه اولیه مبلغ وام افزایش می‌یابد و بالعکس. اما به طور کلی وام و تسهیلاتی که پس از ثبت شرکت به شرکت‌ها تعلق می‌گیرد به دو دسته تقسیم می‌شود:

  • تسهیلات ایجادی با سرمایه اولیه: این نوع از تسهیلات به منظور تامین تجهیزات اولیه در تاسیس شرکت کاربرد دارند.
  • تسهیلات سرمایه در گردش: این نوع از تسهیلات نیز جهت پرداخت صورت حساب‌های کسب و کار مثل هزینه مواد اولیه، حقوق پرسنل و … کاربرد دارد و میزان آن با توجه به نوع تجارت، میزان بازدهی و مواردی از این قبیل متفاوت خواهد بود.

مبلغ وام بانکی از طریق ثبت شرکت چه میزان است؟

مبلغ این وام با توجه به عوامل و فاکتورهای مختلفی تعیین می‌شود که از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • نوع شرکت
  • نوع بانک
  • نوع استفاده از وام
  • مدت زمان بازپرداخت
  • نرخ سود وام
  • و …

مراحل اخذ وام بانکی از طریق ثبت شرکت

  1. ارائه تقاضانامه کتبی از سوی صاحب شرکت به مدیر یکی از شعبه‌های بانک
  2. تنظیم طرح توجیهی به کمک یک مهندس مشاور و ارائه آن به مدیر شعبه بانک
  3. تکمیل و ارائه مدارک به بانک پس از بررسی طرح توجیهی توسط کارشناس و تایید اولیه آن توسط مدیر شعبه بانک
  4. عقد قرارداد پس از تایید اولیه طرح توجیهی و مدارک

*در این قرارداد مواردی چون مدت زمان، میزان جریمه، سود بانکی و بازپرداخت با امضای صاحب شرکت و مدیر شعبه بانک به طور شفاف قید می‌شود.

نتیجه‌گیری

به عنوان کلام آخر باید عنوان کنیم چنانچه شما دارای یک شرکت تازه تاسیس هستید و یا اینکه حتی سالیان سال است در حوزه تجارت فعالیت می‌کنید، اگر در شرایطی قرار گرفتید که قادر به تامین نیازهای اقتصادی مجموعه خود نبودید می‌توانید نسبت به دریافت وام و تسهیلات بانکی از طریق ثبت شرکت اقدام کنید. در این زمینه کارشناسان و مشاوران مجموعه ثبت نیکان در سیدخندان به صورت شبانه روزی و آنلاین مشاوره‌های رایگان را در اختیار شما قرار می‌دهند و با صرف کمترین وقت و هزینه امور مربوط به ثبت شرکت، دریافت وام، دریافت کد اقتصادی و … را برای شما انجام خواهند داد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *